Sunday, December 19, 2010

I am happy....LOVE IS FOR FREE!!!!=*

http://www.youtube.com/watch?v=Nu6vqdA83jk&feature=player_embedded




Un nou aer luat in piept mia deschis alte orizonturi,interesant cum omul e orb atunci cind iubeste,uraste si atunci unele amintiri ii pateaza mintea!
Sunt clipe care te impun sa vezi greselile si lucrurile pe care le scapi din vedere si care-ti marcheaza viata prin durere acuta,vezi si partile bune atunci paharul care era pe jumatate gol se umple cu lichid pe nume DRAGOSTEA si vezi multe alte lucruri frumoase!!!)))
Am intilnit o noua fata in viata mea care dupa mine simt c-o plac mult de tot,e rusoaica,niciodata ele nu ma atrageau pina acuma he he demult n-am mai simtit asa ceva si dupa asa vreme parca totul se evidentiaza prin culori tot mai aprinse ale curcubeului,desi afara nu-i nici urma de soare.Are niste ochi albastri deschisi,parul moale blond si lung,are in jur de 1.73 cm si crede in destin(daca destinul vrea ceva de la tine,tu in nici intr-un caz nu vei putea scapa de el,el uneste oameni,ii desparte si face minuni)......=*
E atit de modesta...prima intilnirea a noastra a fost ceva de nedescris...ma frapat in bucati...era imbracata intr-o rochie de o culoare albastrie deschisa,avea niste cercei frumosi care o prindeau la fata de minune care deasemenea era de culoare albastra,insa chipul ei angelic mi-a cucerit inima,rar intilnesti oameni care pur si simplu te cuceresc cu prima privire....pielea ei e atit de fina si de un miros atit de placut incit parfumul e o chestie dubioasa,atingirile le ei imi provoc asa emotii placute incit cuvintele nu-si au rostul!)))



Thursday, December 9, 2010

Mi-e dor...

http://www.youtube.com/watch?v=ut6pzPuNeuI&feature=related




Interesant suntem creati noi oamenii,cum mintea noastra pastreaza aminitirile undeva in inima...simtim dorul unor oameni pe care demult nu iam vazut dar pe care am vrea sa-i revedem din nou si din nou...

Aceste nu-s ginduri triste sunt bucati din suflet,amintiri si placeri pe care leam trait alaturi de oameni importanti dar care nu mai bat la usa din diferite motive,unii deja nici nu ma sunt printre noi,e pustiu vizorul!

Interesant cum dupa operatie am inceput sa vad lumea diferit si totul in ceata...imi revin degraba!)

Saturday, December 4, 2010

Oameni de stiinta din Marea Britanie au descoperit ca intre inaltimea barbatilor si capacitatile lor de a seduce exista o legatura directa. Astfel, cu cat un barbat este mai inalt, cu atat el are mai multe sanse sa obtina o intalnire,o relatie,o fata sau o partida de sex. Mai mult chiar, la fiecare 2,5 cm in inaltime, un barbat are cu 5% mai multe sanse de a seduce.
Cercetatori de la Universitatea Essex au efectuat un studiu pe un esantion de 1800 barbati si 1800 femei, analizandu-le alegerile facute. Femeile sunt atrase de barbatii tineri si inalti, iar barbatii prefera femeile tinere si zvelte. 



Barbatii inalti sunt mai putin gelosi


Cu cat barbatii sunt mai inalti cu atat sunt mai putin gelosi, in timp ce femeile de inaltime medie sunt cel mai putin geloase, potrivit unui studiu realizat de cercetatori din Olanda si Spania, publicat in Evolution and Human Behavior si preluat de AFP.

Cercetatorii de la universitatile din Groningen (Olanda) si Valencia (Spania) au cerut participantilor la studiu, 549 de barbati si femei, sa autoevalueze nivelul de gelozie si sa identifice caracteristicile care ii deranjeaza cel mai mult la o persoana de acelasi sex.
   
In ceea ce priveste barbatii, nivelul de gelozie este invers proportional cu inaltimea, aceasta fiind direct asociata cu atractia, puterea si succesul in dragoste.
   
In ceea ce priveste femeile, cele de talie medie sunt cel mai putin geloase, pentru ca sunt avantajate in ceea ce priveste sanatatea, fertilitatea si popularitatea in randul barbatilor, potrivit studiilor anterioare asupra conservarii speciei.
   
Totusi, atunci cand se confrunta cu rivale superioare din punct de vedere fizic sau social, femeile de talie medie pot deveni mult mai geloase decat semenele lor, simtind ca se confrunta cu riscul de a fi dominate.
   
Un alt studiu, realizat de cercetatorii polonezi de la Universitatea din Wroclaw si publicat in acelasi numar al revistei Evolution and Human Behavior, a avut ca subiect influenta lungimii picioarelor asupra atractiei fizice. Cercetatorii au modificat fotografiile a sapte barbati si femei care aveau aceeasi inaltime, dar lungimi diferite de picioare.
   
La studiu au participat 100 de barbati si 118 femei.
   
Specialistii au descoperit ca atat barbatii cat si femeile prefera fotografiile in care silueta persoanelor a fost modificata pe computer pentru ca picioarele sa para cu 5% mai lungi decat in realitate.

Insa picioarele foarte lungi (care au fost modificate pentru a parea cu 15% mai lungi) nu au fost considerate la fel de atractive, spun acestia. "Oamenii prefera o usoara imbunatatire, nu una care sa sara in ochi", au explicat cercetatorii.
   
Picioarele originale au fost considerate la fel de atractive ca cele "prelungite" cu 10%.

Potrivit acestui studiu, o femeie de inaltime medie - 1,63 metri - ale carei picioare masoara pe interior 73,66 centimetri, ar avea nevoie de 77,47 centimetri pentru a atinge perfectiunea.

"Picioarele lungi sunt un semn ca posesorul este sanatos", au mai spus cercetatorii.





Tuesday, November 16, 2010

For Anna.........=*

 



Muzica e facuta de mine de la zero...sper ca o sa-i placa si la toti ce-i care imi cititi blogul! =D


Wednesday, November 10, 2010

Kукла...





"Если бы Господь Бог на секунду забыл о том, что я тряпичная кукла, и даровал мне немного жизни, вероятно, я не сказал бы всего, что думаю; я бы больше думал о том, что говорю. Я бы ценил вещи не по их стоимости, а по их значимости. Я бы спал меньше, мечтал больше, сознавая, что каждая минута с закрытыми глазами -это потеря шестидесяти секунд света. Я бы ходил, когда другие от этого воздерживаются, я бы просыпался, когда другие спят, я бы слушал, когда другие говорят. И как бы я наслаждался шоколадным мороженым! Если бы Господь дал мне немного жизни, я бы одевался просто, поднимался с первым лучом солнца, обнажая не только тело, но и душу. Боже мой, если бы у меня было еще немного времени, я заковал бы свою ненависть в лед и ждал, когда покажется солнце. Я рисовал бы при звездах, как Ван Г...ог, мечтал, читая стихи Бенедет-ти, и песнь Серра была бымоей лунной серенадой. Я омывал бы розы своими слезами, чтобы вкусить боль отих шипов и алый поцелуй их лепестков. Боже мой, если бы у меня было немного жизни... Я не пропустил бы дня, чтобы не говорить любимым людям, что я их люблю. Я бы убеждал каждую женщину и каждого мужчину, что люблю их, я бы жил в любви с любовью. Я бы доказал людям, насколько они не правы, думая, что когда они стареют, то перестают любить: напротив, они стареют потому, что перестают любить! Ребенку я дал бы крылья и сам научил бы его летать. Стариков я бы научил тому, что смерть приходит не от старости, но от забвения. Я ведь тоже многому научился у вас, люди. Я узнал, что каждый хочет жить на вершине горы не догадываясь, что истинное счастье ожидает его на спуске. Я понял, что, когда новорожденный впервые хватает отцовский палец крошечным кулачком, он хватает его навсегда. Я понял, что человек имеет право взглянуть на другого сверху вниз лишь для того, чтобы помочь ему встать на ноги. Я так многому научился от вас…но, по правде говоря, от всего этого немного пользы, потому что, набив этим сундук, я умираю…."

Monday, November 8, 2010

Dimineata...

E simbata dimineata,deschid ochii si printre buze se poate observa un zimbet blind si placut.
Ma uit pe geam,soarele imi strapunge corpul si mi-l umple cu energie...
Incep sa rid in hohote fara nici un motiv,sa ma vazut cineva dintr-o parte credea ca sunt plecat cu capul,insa e ceva normal sa rizi asa stiind ca esti absolut normal dar rizi ca un nebun.Sensul lati prins,nici eu! =D
Ajung la baie,deschid robinetul,apa e rece gheata incep sa ma spal pe fata si dinti din nou ma uit in oglinda zimbind amintindumi ce-a fost noaptea trecuta.
Dau drumul la muzica si prima piesa care rasuna prin boxe e R.KELLY FT NAS(Superba)...
Sunt asa clipe in viata mea cind totul e colorat si frumos...

Acuma despre altceva,mai important dupa parerea mea!)))
Am inceput sa iubesc toamna,desi inainte n-o suportan deloc...
Mise parea un anotimp prea trist pentru mine,pentru personalitatea mea vesela.
Da,e trista,nu ma reprezinta deloc dar cu ajutorul ei am inceput sa vad lucrurile diferit de tot!)
Miam facut ordine in ginduri,miam facut planuri pentru viitor si totul a inceput sa se normalizeze.

Am obosit sa caut ceea ce-i imposibil sa gasesc.
Am decis sa fac o mica pauza,lasind fetele si flirtatu de-o parte...o pauza miar fi de folos si asta ma satisface!)))
Am iertat oameni care erau vinovati in fata mea,nu aduce la nimic bun supararile .
Miam cerut la rindul meu si eu iertare,totusi sper sa-o fi primit iertarea lor sincera...
Sa ma iertati pentru toate,caci nu-s eu asa rau,sunt foarte iubitor desi nu mereu o arat,poate mindrie barbateasca sau prostie barbateasca,fiecare cu parerea lui,cer iertare absolut de la toti ce-i care imi citesc blogul in clipa asta.)
Simt o pace in mine,care ma face sa gindesc pozitiv si cu intelepciune!)))
Fiecare pas e calculat si fiecare cuvint esind din gura e filtrat!
Am facut cunostinta cu noi oameni care miau dat inca un strop de culoare. =*
Am deschis noi usi care o viata mise pareau inchise dar care sau deschis din prima cind am tras de miner...
Am incetat sa deranjez oameni,miau dat de inteles ca prezenta mea le face rau.
Am incetat sa citesc blogurile altora,doar cind ma roaga sa-l citesc atunci il citesc!
Am inceput sa uit unii oameni desi sincer sa fiu nas fi vrut deloc.
Le doresc tuturor multe succese si impliniri si tot ce se poate mai bun!)))
Iarna ma tine inchis in casa uitind de multe,primavara sunt preocupat cu prezente feminine,vara ma pune pe nebunii si distractii dar toamna asta mia oferit ceea cemi lipsea...


Monday, November 1, 2010

Oho ma spalit cineva =D

Este vesel, sarmant si spiritual, ai impresia ca pentru el esti cea mai interesanta femeie. Nu te lasa inselata. Cand te uiti mai bine observi ca ochii ii fug de la o femeie la alta. Adevarul este ca le doreste pe toate. Daca va intra o femeie frumoasa se va invarti in jurul ei, o va complimenta si va face totul pentru a o vraji; ii va cere adresa, numarul de telefon pentru a o bombarda cu flori si omboane, telefoane peste telefoane. Este un idealist romantic care crede ca urmatoarea va fi cea mai cea. Indiferent cat a fost de dezamagit, optimismul sau ramane in picioare. Fiecare zi inseamna pentru el o noua posibilitate. Are o inima pe care o doreste mereu strapunsa. Doreste sa fie indragostit dar se fereste sa fie legat. Nici o aventura nu dureaza pentru ca asta nu ar corespunde felului sau de a fi. Lupta impotriva legaturilor stranse si nu suporta gelozia. Cel mai mult ii plac femeile cu experienta pentru ca ele vad in dragoste un joc usor. Daca se indragosteste nu vrea sa aiba sentimentul ca semneaza un pact. Un asemenea act ar trebui sa aiba o clauza de libertate deoarece el nu stie niciodata ce vrea. Sunt deschisi si vorbes liber, de multe ori parearea lor poate fi jignitoare, nu au tact. Te poti insa bizui pe ei pentru ca se tin de cuvant. Ca prieten este foarte accesibil, tolerant, jovial. Ca amant face din femeie un proiect: vrea sa o maturizeze. Daca el investeste in ea un timp si ea il dezamageste, se razbuna. Nu-i pasa de critica si e incapatanat. Doreste concordanta fizica si psihica din partea ei. Ii plac secretele si chiar si atunci cand nu este cazul va tine o legatura secreta. Este subordonat depresiilor si dispozitiilor. Sufera din cauza acestora si a nervozitatii, numai ca aceste faze nu dureaza mult. Se poate intampla sa sperie o femeie cu accesele sale de furie. Experienta l-a invatat ca prin ambitii ajung oriunde. Are slabiciunea de a investi acolo unde nu merita. Este marinimos, iubeste luxul si face cadouri mari. Este un excelent povestitor. Ii plac petrecerile in cerc restrans. Oamenii multi sub un acoperis sunt un eveniment pentru el. Ar fi de preferat sa nu fie nici un acoperis ci bolta plina de stele. Calatoreste mult. Caracterului sau ii corespund variatiunile: noi contacte, intamplari... Este prototipul omului care in fata unui ghiseu, va cere un bilet de calatorie astfel:"Dati-mi un bilet pentru undeva, am peste tot prieteni". Cauta intotdeauna certitudini. Curiozitatea si setea de a sti este nestavilita. Se intereseaza mult pentru pentru initiere in sex. Femeia care se casatoreste cu un astfel de barbat sa se gandeasca totdeauna ca el, casatorit sau nu, ramane un vesnic celibatar.

Sunday, October 31, 2010

Viata+durere+dezamagire=Iubire si multumire sufleteasca!


Nu pot spune ca o experienta mare de viata in spate…daca as spune ca am atunci ar reesi ca mint.
Insa dea lungul anilor mei traieti pe acest pamint am inceput sa vad viata in diferite culori si ipostaze…

Am inceput sai sesizez sensul ei,desi uneori eram la un pas sa-l cunosc il pierdeam in nestire.
Sunt zile in viata mea cind mise pare ca totul sta cu picioarele in sus,nimic nu merge bine si lucrurile stau atit de prost incit imi vine sa mor,sincer sunt asa momente in viata mea…
Dar mai sunt si de alte momente cind totul mise pare frumos,vad viata ca un tablou in diferite culori…ca un corcubeu.
Dese ori sunt suparat pe mine ca fac lucuri esite din comun si care numi aduc satisfactie ci durere,insa totusi am inteles un lucru important din asta!
Daca viata ar fi mereu frumoasa si mereu totul ar merge ca pe sfoare atunci cum ar fi viata,parerea mea va fi neinteresant,lipsita de sens si vom fi niste oameni mici…
Pas cu pas indurind probleme si esecuri intelegem ce inseamna adevarata FERICIRE!!!
Doar prin munca reusesti sa invingi si daca din prima nu a esit trebuie sa mai incercam inca odata si inca odata pina reusim…recunsoc uneori e asa greu sa te ridici de la pamint din cauza loviturii primite din cauza problemelor si dezamagirilor,insa viata inseamna durere si in acelasi timp iubire,cu cit mai mult lupti cu atit fericirea este mai dulce…
Am ineteles ca atunci cind iubesti mai trebuie sa dai drumul sa cedezi si sa mergi inainte indiferent de toate,chiar daca cele mai frumoase momente sunt legate de ea si chiar daca cu ea priveai corcubeul si ii admirati culorile impreuna sau fie ca impreuna va nebuneati de fiecare data cind va vedeati sau poate prin simplu fapt ca auzeai o vorba ca “iepuas” iti provoca mii de emotii in stomac si nu fluturasi simpli care le pot simti orcine dar rachete si avioane care sunt provocate de adevarata iubire!
Noi trebuie sa fim puternici in toate si fie ca mai avem de trait,o viata inainte trebuie sa o traim ca si cum ar fi ultima zi din viata noastra…=)))

Friday, October 29, 2010

Mie dor...

Stii...pe masura ce timpul trece si distanta dintre noi ramine aceeasi
Zilele parca trec tot mai greu
Si m-ai acuzat odata ca nu stiu sa-ti arat ca tin la tine
De fapt esti singura care conteaza, singura pe care o iubesc...

Saturday, October 23, 2010

Fara cuvinte...doar sentimente...

in primu' rand,

as fi vrut sa nu cant acum ceea ce cant

in al doilea rand,

sa nu fi baut atat de mult

as vrea sa uit, as vrea sa cant despre altcineva

ce mult as vrea ca piesa mea sa fie despre altceva

da e prea tarziu acum si nu mai pot

simt ca nu mai suport as vrea sa pot pune stop joc

as vrea macar pentru putin sa ma separ de hiene

si sa nu mai vad zambetu acela pervers o vreme

as vrea sa pot pleca sa nu mai fiu considerat nebun

as vrea ca cineva sa inteleaga ce spun

si de ceva timp as vrea sa ma pot lasa de tutun

as vrea sa nu fi zis ca n-o sa mai compun nimic de acum

as vrea sa crezi cand spun ca-n intr-o zi ne va fi mai bine

si as vrea la fel ca mama ta, tu sa nu fi ca mine

as vrea sa putem zbura cand cerul vietii e innorat

as vrea sa nu mai zic atat de des e prea complicat

as vrea sa sterg cateva zile din viata mea

as vrea ca unele amintiri sa nu ma poata tulbura

as vrea sa pot face ceva sa cred ca ma mai pot schimba

as vrea sa pot pune seara pe masa altceva

as vrea sa-mi pot vedea parintii fericiti

as vrea sa nu mai fiu si maine tot aici

as vrea sa cred ca am prieteni multi si ca totul e frumos

as vrea sa fiu din nou copil sa fie cum a fost

as vrea sa nu mai merg ziua cu acelasi tramvai jegos

as vrea ca noaptea sa nu mai vin acasa pe jos

si-as vrea sa stiu macar odata ca nu sunt doar eu de vina

as vrea ca tu sa nu te pierzi niciodata-n heroina

as vrea sa crezi cand spun ca-n intr-o zi ne va fi mai bine

si as vrea la fel ca mama ta, tu sa nu fi ca mine

as vrea sa putem zbura cand cerul vietii e innorat

as vrea sa nu mai zic atat de des e prea complicat

as fi vrut sa scot acest album in 2000

si pana acum tu nici macar sa nu ma mai sti

as fi vrut sa nu se intample multe dar s-au intamplat

as fi vrut sa nu mai cad din pacat in pacat

as vrea ca lumea sa nu se mai bage in treaba mea

as vrea sa pot respira as vrea sa pot canta... as vrea

as vrea sa ma pot duce cu femeia undeva

as vrea sa creada cand zic ca voi putea schimba ceva

as vrea sa nu mai bag medicamente permanent

as vrea sa ma imbrac cu altceva sa-mi pot lua toale de pe net

si-acum as vrea sa se termine piesa asta odata,

dar cel mai mult as vrea, ca tu

sa n-o canti nicïodata




http://www.youtube.com/watch?v=UomcjLF10Vc

Sunday, October 17, 2010

Atit de trist...

Inainte sa citesti deschide adresa si citeste ascultind:

http://www.youtube.com/watch?v=LrIyrEZ6lQc&feature=related


Nu o fac pe victima,deoarece nu sunt,asta miai demostrato si o recunosc.
Nu-s baiatul perfec si imi pare rau din suflet ca numi dadeam seama ce simti.
Vineri pentru un moment am inteles ca uneori trebuie sa cedezi prostiei de mindrie sau sa lasi omul in pace sa fie fericit!
Oamenii des vorbesc multe cuvinte in vint si iti pot spune una,ciocolata tiam luato cu placere si nu pentru
aceea sa te iai de mine ca am spus o prostie legata de ea si am spuso deoarece eram tensionat din cauza ca simteam ca nu mai esti aceeasi.Dar totusi unele lucruri au venit din suflet(TE ADOR)
Linga tine totul era perfect,simteam cum problemele dispareau asa usor,cum un sarut deal tau ma linistea si cum
ochii tai mari si verzi ma duceau departe acolo unde sunt doar eu si tu!
Eu stiu ca meriti atentie si nu doar atentie dar si iubire pe care bou fiind nu tiam oferito.
Eu sunt de felul meu foarte romatic,iubesc sa daruiesc flori sa fac diferite cadouri insa nam facuto la momentul potrivit,imi pare rau.
Ma uit acum in monitor simi dau seama ca numi pot reda simturile in cuvinte...e dureros!
Mia fost teama sa ma indragostesc si totusi mam indragostit de tine si puteam spune liber TE IUBESC dar nam ziso!
Am inceput cu tine sa nu mai observ alte fete din jurul meu si imi pare bine,serios...
Mai vreau sati spun ca eu te ador si tot ce am mai scump e legat doar de tine,te ador de la cap la glezne...
Imi place vocea ta care stie sa ma linisteasca cu o simpla dar foarte reusita gluma...
Imi place cum dansai in fata mea,nu ma abtinea sa te ridic in brate,prindeam placere doar de la un simplu pupic pe obraz.
Si tuuu doar tu iepurasul meu cel mai drag sa stii ca eu chiar te ador!!!
Si uneori ne dam seama ca trebuie sa cedam sa lasam omul in pace sa fie fericit sa nui distrugem fericirea.
Eu vreau sa fii fericta scumpo,eu vreau sa zimbesti si vreau sa fii iubita deoarece o meriti...
Eu aleg sa es din viata ta sa poti fi fericita caci probabil asa voi fi si peste mult timp!=(
Iarta-ma pentru tot,vreau ca intro zi cind ne vom vedea pe strada sa nu ma ocolesti iar eu te voi saluta si saruta pe obraz!



Uite-ma inca zambesc desi nu-i zambetul meu
Cati spini infipti in suflet am stiut doar eu si Dumezeu
Uite cum inebunesc, vorbesc singur in oglinda
Las sa curga lacrimi pe o iubire ce n-o sa se stinga
Stau departe, iti vreau binele, sa nu te intorci vreodata
Ma cunosc...pot sa te ranesc inc-odata
Inc-data imi amintesc cum in ultima clipa
Am ales sa ies din viata ta sa poti fi fericita
Sufletul meu in cautarea ta incepe sa rataceasca
Inima mea rece nu credea c-o sa iubeasca
Iubirea zboara intamplator prin lume sub soare
Legata strans de piciorul unei pasari calatoare

As vrea sa pot te simt din nou aproape, din nou esti departe
As vrea sa pot sa promit ca iubirea noastra inca arde
Inca din prima secunda cand te-am vazut aveam sageti in piept
Eu am ales sa plec dar inima mea m-a obligat sa astept
Aveam caractere...imbibate-n orgoliu
De asta acum momentelor de vis le purtam doliu
Dansez cu pozele vechi, cad pe ganduri in fotoliu
Ca mi-am regasit mandria intr-un alcoolic notoriu
Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci
Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci
Iubirea pleaca, raman doar visele ce dor
Legata de piciorul unui porumbel calator



Insa...puiu meu scump si atit de mic...
Stiu ca poate te doare,poate nu,dar te rog nu plinge!
Deoarece cind vei plinge ma vei face sa sufar tare,eu stiu ca-mi doresti numai bine ceea ceti doresc si eu tie mai mult decit orce!
Cu tine am inteles ca nu exista legi importiva sortii importiva iubirii...
Care din cind in cind arunca pe cineva sa sufere,sa plinga...
Deci eu trebuie sa plec,sa merg mai departe caci drumul e atit de lung iar timpul e atit de putin.
Nu mereu poti fi cu persoana pe care o doresti,cu care ai dori in fiecare dimineata sa te trezesti sai spui vorbe dulci la ureche,sai spui ca arata cel mai bine indiferent de timp...
Cred-ca acum imi permit sa zic ca nu mai am regrete,dar daca mai sincer as putea gasi citeva dar nu mai conteaza,asta nu ne va mai aduce impreuna,stiu ca suna pesimist dar asta e!
Acuma a inceput o noua zi,o noua poveste.
Vreau sa stii ca team iubit,doar asta si inca te mai iubesc,vreau sa mai stii ca NICIODATA nu vei fi singura,gindul meu si miinile mele calde mereu vor fi aproape de mintea si trupul tau!
Te asigur ca voi fi linga tine...caci ai fost si tu linga mine.
Imi pare rau ca nu tiam oferit ceea ceti doreai,dar asta a fost...
Eu stiu ca timpul e ucigasul perfect,ucide tot,sentimentele iubirea sau nevoile ce neau zdrunciunat vreodata...si nimic nu mai ramine,insa pentru mine totul trece dar nimic nu trece fara sa lase urme...
Poate tu vei uita totul cu timpul,dar eu fiecare gura de aer luata in piept imi va aduce aminte de tine.Caci timpul te va face sa uiti tot ce a fost...el e ultimul meu martor ca te iubesc ...


Daca cineva imi va bate la poarta sufletului meu o sa-i spun ca poarta e inchisa si cheia ai furato tu!!!
Cu tine am inteles ca a iubi nu inseamna , a privi unul la altul,a iubi inseamna a privi impreuna in aceeasi directie spre clipele frumoase si spre iubirea ce ne leaga!


PROMIT: Daca intro zi iti vine sa plingi , cauta-ma.Nu promit ca te fac sa rizi dar...pot plinge impreuna cu tine!
Daca intro zi iti vine sa fugi de toti,cauta-ma...nu promit sa te opresc , dar pot sa fug cu tine!
Daca intro zi te vei satura de lumea asta si de problemele de zi cu zi si te vei satura de oamenii ce mereu vorbesc in zadar,promit sa tac atit cit vrei si sati daruiesc liniste si iubire!!!
Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund atunci vino repede sa ma vezi si cauta-ma...poate atunci am eu nevoie de tine!!!





Nu am scris tot ceea ce simt pentru tine caci nu pot reda in cuvinte...si sa nu crezi ca e doar lene de a scrie sau chestii de genul acesta...<3

Wednesday, October 13, 2010

Ihaa

Eri 13 octombrie...miam pus primul aparat dentar pe care il voi purta maxim 5 luni...offf daca sincer nu pot inchide gura ma stringe cam tare din cauza lui,dar de vorbit nici nu spun nimic,pronunt cuvintele foarte greu ! =D
Sunt un putin jenat pe asta dar stiu ca rezultatul merita aceste efort fara ezitare!
Azi 14 octobrie "ziua orasului" uras aceasta zi deoarece toti taranii si cind zic toti atunci am in vedere toti absolut toti se duc in oras fac nebunii si se afrma)))



Inca ceva mii tor de tine keksiku meu mic si dulce dulce...esti mic din cauza ca oricit teas gusta mereu nu ma voi saturaaa! =*

Friday, September 17, 2010

Nu mi-e uşor...

Nu mi-e uşor,habar n-ai cât mă doare
Cred că acum plătesc şi pentru păcatele viitoare
Dă vina pe mine pentru tot,o să o iau pe toată
Să fii tu fericită, să nu te simţi vinovată...


Saturday, September 11, 2010

Теперь и я не я и ты не ты...

Боже, что же ты наделала...
Страданием несбыточной мечты дышу.
И в целом мире без тебя мне тесно так...
Не отпускай ладонь мою прошу!
Боже, что же ты наделала...
Теперь и я не я и ты не ты.
Дома ансамблем острых спиц проткнули небо...
Прошу тебя не уходи... 
 
 
 

Friday, August 27, 2010

Nisipul eu si marea!

19.08.2010 Simt nisipul rece ce se strecoare printre degetele picioarelor,din departare se vad niste luminite...apa straluceste din cauza reflectarii lunei si marea e linistita ca niciodata.Imi introduc castile in urechi si pun sa rasune muzica...prima piesa din play-list e Vama Veche - Marea...totul e perfect...sunt complet relaxat,ma culc pe spate si ea imi vine brusc in minte,mi-o inchipui cum sta aproape si ma tine de mina,asteptind sa cada o stea de pe cer...insa e doar imaginatia mea bogata.Inspir adinc si expir incer,mai mult nu tin minte nimic ...am plecat in lumea viselor,acolo unde visele devin realitate....si doar acolo nu tin cont ca afara ploua ca-I zapada sau roua,nu-mi strica vremea starile cum se intimpla des noua!!!

Saturday, August 14, 2010

Haaa...sunt happyyyyyy!!!

Plecat departe,plecat pe marte...=D glumesk...sunt plecat doar la mare!!!!



Friday, August 13, 2010

Im happy...

Azi e ultima zi petrecuta alaturi de familie...miine plec pe 2 saptamini in Bulgaria,o sami fie dor de ei deoarece ei vor veni tocmai peste 9 zile dupa mine...


De fapt in ultima vreme ma simt asa rau,nustiu ce mise intimpla,numi ajunge ceva ... ehhh da nui pe asta,o sa treaca la mare tot stresul si toate nevoile!!!

Indiferenta unor oameni mia demonstrat inca odata ca nu trebuie sa crezi nimic din ce spune!




La dracu toate sentimentele,e mai bine asa!!!




Saturday, August 7, 2010

Ohhh my baby!!!)))


Nu mai plange norii fug departe cand zimbesti
Sterge-ti lacrima ce nu te lasa sa traiesti
Ochii tristi de inger pe chipul tau durerea o poti citi
In suflet tii ascuns secretul,nimeni nu-l va sti...


Fara tine soarele nu arde norii nu au ploi
Mi-e dor de ochii tai
Fara tine viata mea e goala ca o carte fara foi
Mi-e dor de ochii tai...de ochii tai!



P.S: Inaltimea nu conteaza...

Sunday, August 1, 2010

Dimineata de luni...

Multi spun ca sunt perfect
Dar am nevoie de tine caci altfel sunt defect
Multi spun ca sunt bogat
Dar eu cersesc fericirea in patul tau sarac
Multi spun ca sunt frumos
Dar fara dragostea ta pot spune ca-s hidos
Multi cred ca sunt genial
Dar fara tine sunt doar un ... un tip banal..
Multi spun ca sunt golan
Dar cand esti tu langa mine ma simt un gentelman
Multi vor sa mi te ia
Dar cheia inimii tale e-ascunsa-n inima mea
Multi cred ca n-are rost
Dar niciodata mai sigur in viata mea n-am fost
Multi cred ca pot gandi pentru noi
Dar noi nu-nseamna mai mult, noi inseamna noi 2...<3

Imi place fata asta si gata...cu asta sa zis totul =P

Haaa...sunt si eu deja pe blog=)))

E prima data cind incep sa scriu si eu cite ceva pe blogul acesta ...  o sa ma stradui sa scriu in fiecare zi despre tot ce mi-se intimpla pe parcursul zilei,retrairi,sentimente bla bla bla...:D


Ziua de azi aproape a trecut,de dimineata mam trezit cu noi puteri desi noaptea am dormit groaznic,aveam durere mare in picioare din ce cauza,idee nam...
Am mincat cite ceva,apoi repede la antrenament am fugit...sala de forta azi era goala poate din cauza ca-i duminica?Ehhh am stat eu acolo 2 ore facind diverse exercitii si cu playerul la maxim in casti rasuna numai RAP si ROCK asa ceva obisnuiesc sa ascult cind sunt la sala...am venit acasa ca-m obosit,dar nu-i pe asta "IMPORTANT OM SA FII":D:D:D...

Am facut un dus rece rece,apa calda au inchiso idiotii si acuma cu apa rece ne multumim heh eu ma multumesc deoarece saracii oameni din AFRICA duc dorul de apa!

Acum ascult muzica si ma gindesc la o fata,straniu...nu o cunosc inca bine nici chiar un sfert as zice,o stiu din net,desi nu obisnuiesc sa fac cunostinte pe net uite cu ea mia facut o deosebita placere sa comunic,are ceva deosebit,imi place zimbetul ei , desi il vad doar in fotografii.Imi plac ochii ei,oglindesc durere si multa iubire...o astept sa vina mai repede acasa P.S: E in Portugalia...:P:P:P