Sunday, December 19, 2010

I am happy....LOVE IS FOR FREE!!!!=*

http://www.youtube.com/watch?v=Nu6vqdA83jk&feature=player_embedded




Un nou aer luat in piept mia deschis alte orizonturi,interesant cum omul e orb atunci cind iubeste,uraste si atunci unele amintiri ii pateaza mintea!
Sunt clipe care te impun sa vezi greselile si lucrurile pe care le scapi din vedere si care-ti marcheaza viata prin durere acuta,vezi si partile bune atunci paharul care era pe jumatate gol se umple cu lichid pe nume DRAGOSTEA si vezi multe alte lucruri frumoase!!!)))
Am intilnit o noua fata in viata mea care dupa mine simt c-o plac mult de tot,e rusoaica,niciodata ele nu ma atrageau pina acuma he he demult n-am mai simtit asa ceva si dupa asa vreme parca totul se evidentiaza prin culori tot mai aprinse ale curcubeului,desi afara nu-i nici urma de soare.Are niste ochi albastri deschisi,parul moale blond si lung,are in jur de 1.73 cm si crede in destin(daca destinul vrea ceva de la tine,tu in nici intr-un caz nu vei putea scapa de el,el uneste oameni,ii desparte si face minuni)......=*
E atit de modesta...prima intilnirea a noastra a fost ceva de nedescris...ma frapat in bucati...era imbracata intr-o rochie de o culoare albastrie deschisa,avea niste cercei frumosi care o prindeau la fata de minune care deasemenea era de culoare albastra,insa chipul ei angelic mi-a cucerit inima,rar intilnesti oameni care pur si simplu te cuceresc cu prima privire....pielea ei e atit de fina si de un miros atit de placut incit parfumul e o chestie dubioasa,atingirile le ei imi provoc asa emotii placute incit cuvintele nu-si au rostul!)))



Thursday, December 9, 2010

Mi-e dor...

http://www.youtube.com/watch?v=ut6pzPuNeuI&feature=related




Interesant suntem creati noi oamenii,cum mintea noastra pastreaza aminitirile undeva in inima...simtim dorul unor oameni pe care demult nu iam vazut dar pe care am vrea sa-i revedem din nou si din nou...

Aceste nu-s ginduri triste sunt bucati din suflet,amintiri si placeri pe care leam trait alaturi de oameni importanti dar care nu mai bat la usa din diferite motive,unii deja nici nu ma sunt printre noi,e pustiu vizorul!

Interesant cum dupa operatie am inceput sa vad lumea diferit si totul in ceata...imi revin degraba!)

Saturday, December 4, 2010

Oameni de stiinta din Marea Britanie au descoperit ca intre inaltimea barbatilor si capacitatile lor de a seduce exista o legatura directa. Astfel, cu cat un barbat este mai inalt, cu atat el are mai multe sanse sa obtina o intalnire,o relatie,o fata sau o partida de sex. Mai mult chiar, la fiecare 2,5 cm in inaltime, un barbat are cu 5% mai multe sanse de a seduce.
Cercetatori de la Universitatea Essex au efectuat un studiu pe un esantion de 1800 barbati si 1800 femei, analizandu-le alegerile facute. Femeile sunt atrase de barbatii tineri si inalti, iar barbatii prefera femeile tinere si zvelte. 



Barbatii inalti sunt mai putin gelosi


Cu cat barbatii sunt mai inalti cu atat sunt mai putin gelosi, in timp ce femeile de inaltime medie sunt cel mai putin geloase, potrivit unui studiu realizat de cercetatori din Olanda si Spania, publicat in Evolution and Human Behavior si preluat de AFP.

Cercetatorii de la universitatile din Groningen (Olanda) si Valencia (Spania) au cerut participantilor la studiu, 549 de barbati si femei, sa autoevalueze nivelul de gelozie si sa identifice caracteristicile care ii deranjeaza cel mai mult la o persoana de acelasi sex.
   
In ceea ce priveste barbatii, nivelul de gelozie este invers proportional cu inaltimea, aceasta fiind direct asociata cu atractia, puterea si succesul in dragoste.
   
In ceea ce priveste femeile, cele de talie medie sunt cel mai putin geloase, pentru ca sunt avantajate in ceea ce priveste sanatatea, fertilitatea si popularitatea in randul barbatilor, potrivit studiilor anterioare asupra conservarii speciei.
   
Totusi, atunci cand se confrunta cu rivale superioare din punct de vedere fizic sau social, femeile de talie medie pot deveni mult mai geloase decat semenele lor, simtind ca se confrunta cu riscul de a fi dominate.
   
Un alt studiu, realizat de cercetatorii polonezi de la Universitatea din Wroclaw si publicat in acelasi numar al revistei Evolution and Human Behavior, a avut ca subiect influenta lungimii picioarelor asupra atractiei fizice. Cercetatorii au modificat fotografiile a sapte barbati si femei care aveau aceeasi inaltime, dar lungimi diferite de picioare.
   
La studiu au participat 100 de barbati si 118 femei.
   
Specialistii au descoperit ca atat barbatii cat si femeile prefera fotografiile in care silueta persoanelor a fost modificata pe computer pentru ca picioarele sa para cu 5% mai lungi decat in realitate.

Insa picioarele foarte lungi (care au fost modificate pentru a parea cu 15% mai lungi) nu au fost considerate la fel de atractive, spun acestia. "Oamenii prefera o usoara imbunatatire, nu una care sa sara in ochi", au explicat cercetatorii.
   
Picioarele originale au fost considerate la fel de atractive ca cele "prelungite" cu 10%.

Potrivit acestui studiu, o femeie de inaltime medie - 1,63 metri - ale carei picioare masoara pe interior 73,66 centimetri, ar avea nevoie de 77,47 centimetri pentru a atinge perfectiunea.

"Picioarele lungi sunt un semn ca posesorul este sanatos", au mai spus cercetatorii.